Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g629g812kcal26.4g32.1g62.9g0g
Auringonkukansiemen 533g3168kcal122.7g67.2g264g32g
Seesaminsiemen, kuorineen 320g2158kcal86g22.1g185.6g39.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale267g160kcal26.7g13.3g0.8g194.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g320g1546kcal78.4g106.6g92.2g90.9g
Fiber husk (1rkl=10g)53g5.3kcal0.8g0g0.3g45.3g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g107g400kcal19g47.2g23.8g11.2g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki704g394kcal59.8g35.2g1.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g19148kcal991.8g691.4g1382.2g827.6g
Valittu annoskoko3584g9574kcal495.9g345.7g691.1g413.8g
Annoskoko puolitettuna1792g4787kcal248g172.9g345.6g206.9g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415