Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g710g1810kcal41.9g22.7g169.6g0g
Maitorahka (Pirkka)887g586kcal106.5g35.5g2.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1419g4826kcal42.6g42.6g496.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton177g37kcal0.5g2.8g0g0.2g
Sokeri 302g1224kcal0g301.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g71kcal0g17.6g0g0g
Liivate 71g248kcal60.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g17602kcal504.6g845g1338.4g0.4g
Valittu annoskoko3584g8801kcal252.3g422.5g669.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1792g4401kcal126.2g211.3g334.6g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091