Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 160g364kcal22.4g2.7g28.8g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Pinaatti 2720g363kcal44.1g10.9g8.2g35.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g4681kcal155.6g94g396.8g89.8g
Valittu annoskoko3584g2341kcal77.8g47g198.4g44.9g
Annoskoko puolitettuna1792g1170kcal38.9g23.5g99.2g22.5g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790