Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2811g4020kcal562.2g0g196.8g0g
Kananmuna kuoreton 422g602kcal52.7g1.3g43.2g0g
Lanttu 351g101kcal3.5g16.2g1.1g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g9445kcal1236.8g35g482.2g12.6g
Valittu annoskoko3584g4723kcal618.4g17.5g241.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna1792g2361kcal309.2g8.8g120.6g3.2g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893