RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g699g2238kcal0g21g265.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)238g761kcal26.2g149.8g6.7g28.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1035g3467kcal142.8g663.4g23.8g62.1g
Raparperi 560g188kcal3.9g30.8g0.6g7.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g35g109kcal3.8g21g2.4g9.8g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.4g55.7g2.4g0g
Hermesetas-jauhe32g91kcal0.4g17.6g0g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g16854kcal582.8g1950.2g783.8g242g
Valittu annoskoko3584g8427kcal291.4g975.1g391.9g121g
Annoskoko puolitettuna1792g4213kcal145.7g487.6g196g60.5g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435