Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1501g691kcal48g72.1g22.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Tonnikala öljyssä 450g855kcal122.1g0g40.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g300g210kcal33g7.5g4.5g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli300g901kcal10.8g12.6g90.1g0g
Tilli tuore6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1339kcal39.8g273.2g4.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g10144kcal590.6g749.6g516.6g27.6g
Valittu annoskoko3588g5072kcal295.3g374.8g258.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna1794g2536kcal147.7g187.4g129.2g6.9g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689