Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Ruokakerma Valio 5%600g360kcal7.2g16.8g30g0g
Poronliha 450g573kcal97g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g6156kcal381.4g179.4g430g11.2g
Valittu annoskoko3588g3078kcal190.7g89.7g215g5.6g
Annoskoko puolitettuna1794g1539kcal95.4g44.9g107.5g2.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283