Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Viinietikka balsami38g13kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy rainbow75g675kcal0g0g75g0g
Silakkafilee 225g323kcal36g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g2169kcal72g36.8g190g0g
Valittu annoskoko359g1085kcal36g18.4g95g0g
Annoskoko puolitettuna180g542kcal18g9.2g47.5g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794