Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika keltainen 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)50g65kcal9g1.1g3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.2g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g17g27kcal1.3g0.8g2g0.2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g17g28kcal0.6g0.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana719g417kcal26.4g38.8g16.2g5.2g
Valittu annoskoko360g209kcal13.2g19.4g8.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna180g104kcal6.6g9.7g4.1g1.3g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964