Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)44g26kcal0.4g2g1.7g0g
Ruokakerma ingman 5%35g30kcal1.2g2.1g1.7g0g
Rainbow perunasipulisekoitus175g114kcal2.8g26.2g0.2g2.4g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit105g230kcal15.5g2.8g17.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana719g802kcal40g66.8g41.4g4.8g
Valittu annoskoko360g401kcal20g33.4g20.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna180g201kcal10g16.7g10.4g1.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167