Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)3.4g11kcal0.7g0.5g0.7g0g
Kookosrasva (Cocos)17g153kcal0g0g17.1g0g
Vispikerma, Milbona5.7g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2.3g15kcal0.6g0.3g1.3g0g
Murot, Rice Crispies1.1g4.3kcal0.1g1g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly5.7g8.2kcal0.9g0.5g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g428kcal4.8g6.2g43.2g6.2g
Valittu annoskoko36g214kcal2.4g3.1g21.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna18g107kcal1.2g1.6g10.8g1.6g
Arvot/100g100g596kcal6.7g8.6g60.2g8.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868