KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.7g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 4g12kcal0.3g2.1g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Flora culinesse1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Maitorahka (Pirkka)8.3g5.5kcal1g0.3g0g0g
Siirappi 1.3g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g143kcal5.2g21.8g3.2g2.2g
Valittu annoskoko36g72kcal2.6g10.9g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal1.3g5.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g198kcal7.2g30.2g4.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584