Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g2.1g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.8g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 7.5g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.4g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g141kcal3.2g17.8g6g1.4g
Valittu annoskoko36g70kcal1.6g8.9g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g35kcal0.8g4.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520