Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]7g8.4kcal0.8g0.1g0.5g0g
Pesto (Pirkka)0.9g5.4kcal0g0g0.6g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g11g26kcal0.9g4.8g0.3g1.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Mozzarella, Euroshopper4.7g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g131kcal5.4g10.8g7.2g2.8g
Valittu annoskoko36g66kcal2.7g5.4g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal1.4g2.7g1.8g0.7g
Arvot/100g100g182kcal7.5g15g10g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983