Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.5g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g81kcal8.6g0.8g4.8g0.8g
Valittu annoskoko36g41kcal4.3g0.4g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal2.2g0.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.9g1.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672