Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g10g35kcal0g8.5g0g0.3g
Kananmuna kuoreton10g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g3.8g27kcal0g0g3g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.5g1.5kcal0.2g0.1g0g1.8g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.8g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 3.8g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g209kcal3.4g27.4g9.2g4.2g
Valittu annoskoko36g105kcal1.7g13.7g4.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna18g52kcal0.9g6.9g2.3g1.1g
Arvot/100g100g289kcal4.7g37.8g12.7g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323