RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g7g23kcal0g0.2g2.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)2.4g7.6kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g10g35kcal1.4g6.7g0.2g0.6g
Raparperi 5.6g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hermesetas-jauhe0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g169kcal5.6g19.6g7.8g2.4g
Valittu annoskoko36g85kcal2.8g9.8g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna18g42kcal1.4g4.9g2g0.6g
Arvot/100g100g234kcal7.8g27.1g10.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435