Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys4.4g5.7kcal0.9g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia9g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g46kcal3.8g1.6g2.8g0.6g
Valittu annoskoko36g23kcal1.9g0.8g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298