Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g20kcal3.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g73kcal7.2g2.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko36g37kcal3.6g1.4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.8g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g101kcal9.9g3.9g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796