Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g7.8g16kcal0.8g0.1g1.5g0.2g
Sipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 10g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, tuore, 257g3.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g3.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g58kcal2.8g4.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko36g29kcal1.4g2.1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.7g1.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g79kcal3.9g5.8g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062