V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1.4g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Luumu kivetön 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.6g3.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.3g11kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g48kcal2g7.2g0.8g2.6g
Valittu annoskoko36g24kcal1g3.6g0.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.5g1.8g0.2g0.7g
Arvot/100g100g67kcal2.8g10g1.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720