Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore5.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g47kcal5.4g1.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko36g23kcal2.7g0.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.4g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g65kcal7.5g2.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763