Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 25g41kcal5.4g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.5g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g164kcal11g0.4g13.2g0.2g
Valittu annoskoko36g82kcal5.5g0.2g6.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal2.8g0.1g3.3g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15.2g0.6g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037