Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu15g24kcal4.2g0g0.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma Valio6.3g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g104kcal9.8g1.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko36g52kcal4.9g0.7g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal2.5g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.5g1.9g8.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412