Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 6.3g6.6kcal1.4g0g0.1g0g
Arla Apetina 8% feta9g14kcal1.5g0.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus4.7g16kcal1.1g2.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g94kcal8.4g7.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko36g47kcal4.2g3.7g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal2.1g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g130kcal11.6g10.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087