Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.4kcal0.4g0.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)12g41kcal1.5g8.2g0.2g0.4g
Paistijauheliha 10%8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g146kcal8.4g17.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko36g73kcal4.2g8.9g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal2.1g4.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g202kcal11.6g24.6g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103