Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g11g27kcal2g0.1g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g88kcal4.6g3.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko36g44kcal2.3g1.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.2g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6.4g4.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205