Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green3.3g11kcal0.8g1.6g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g48kcal3.4g4.4g1.4g1g
Valittu annoskoko36g24kcal1.7g2.2g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.9g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.1g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587