Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.9g0g2.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.6g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Pekoni, paistettu 0.8g4.2kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g123kcal8.2g0.8g9.4g0.8g
Valittu annoskoko36g62kcal4.1g0.4g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2.1g0.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11.3g1.1g13g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886