Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 18g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.6g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g42kcal2.6g2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko36g21kcal1.3g1g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.7g0.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.6g2.8g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053