Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kantarelli 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g59kcal4.4g2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko36g30kcal2.2g1g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.1g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.8g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993