Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 12g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.7g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g69kcal3.4g3.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko36g35kcal1.7g1.6g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal0.9g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g95kcal4.7g4.4g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534