Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 5.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g64kcal5g5g2.4g0.4g
Valittu annoskoko36g32kcal2.5g2.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.3g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.9g6.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661