Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g10g26kcal0.2g7.1g0g0.6g
Saksanpähkinä 21g144kcal3.1g0.7g13.8g3.4g
Kookoshiutale 3.7g24kcal0.3g0.2g2.4g0.6g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g401kcal7.2g19g32.4g9.2g
Valittu annoskoko36g200kcal3.6g9.5g16.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna18g100kcal1.8g4.8g8.1g2.3g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.8g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742