Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)3.5g12kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 14g19kcal2.6g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g7.8g21kcal0.7g3.6g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g136kcal7.8g12.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko36g68kcal3.9g6.2g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal2g3.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g186kcal10.7g17g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657