Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g17g19kcal0.5g0.7g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)8.3g14kcal2.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g125kcal7.8g11g5.6g0.4g
Valittu annoskoko36g63kcal3.9g5.5g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2g2.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.8g15.2g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781