Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g10g15kcal0.2g0.3g1.5g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuha (Kela 1989), annos 100g10g10kcal1.9g0g0.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 5g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g68kcal5.8g1.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko36g34kcal2.9g0.8g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.5g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8g2.2g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513