Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 802.7g11kcal2g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g122kcal8g0.6g9.8g0.8g
Valittu annoskoko36g61kcal4g0.3g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2g0.2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g169kcal11g0.8g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107