Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g12g15kcal1.9g0g0.9g0g
Maustekurkku5.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 6.7g20kcal0.1g0.4g2g0g
Kananmuna, keitetty 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g86kcal5g1.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko36g43kcal2.5g0.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.3g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.9g2.2g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780