Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow6.3g6.3kcal1.5g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Sokeri0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g18g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g63kcal5g3.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko36g32kcal2.5g1.8g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.3g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.9g5g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752