Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g11g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 7.4g5kcal1.1g0g0.1g0g
Herne 3.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 14g45kcal1.4g9.1g0.1g0.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g120kcal5.8g19.4g1.6g1.2g
Valittu annoskoko36g60kcal2.9g9.7g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g30kcal1.5g4.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g165kcal8g26.6g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844