Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g16g18kcal3.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.8g5.8kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g14g15kcal0.4g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g81kcal8.8g1.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko36g40kcal4.4g0.7g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal2.2g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486