Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala3.3g11kcal0.5g1.9g0.1g0.3g
Maitojuoma, profeel, valio11g2.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g14g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g77kcal6.2g7.2g2.4g1g
Valittu annoskoko36g39kcal3.1g3.6g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.6g1.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040