Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g13g19kcal2.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g61kcal5.2g2.2g3.4g0g
Valittu annoskoko36g30kcal2.6g1.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.3g0.6g0.9g0g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026