Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 23g17kcal0.4g3.4g0g0.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)3.5g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Aurajuusto1.4g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.8g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 1.3g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%5.9g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g81kcal4.2g7.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko36g40kcal2.1g3.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.1g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g111kcal5.8g10.2g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089