Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 4.3g14kcal0.5g2.6g0.1g0.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g80kcal2.6g14g1.4g1g
Valittu annoskoko36g40kcal1.3g7g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal0.7g3.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g110kcal3.6g19.2g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336