Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Ranskankerma Valio4.7g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Pekoni Pirkka4.4g13kcal0.6g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g130kcal9.4g1g9.8g0.2g
Valittu annoskoko37g65kcal4.7g0.5g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal2.4g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.9g1.4g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161