Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi18g20kcal4.1g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.2g2.3kcal0g0g0.2g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti3.9g7.1kcal0.1g0.5g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus10g31kcal1.2g6.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g131kcal11g14g3.2g2.6g
Valittu annoskoko36g65kcal5.5g7g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal2.8g3.5g0.8g0.7g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208