Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g11g17kcal2.4g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g65kcal5.4g6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko36g33kcal2.7g3g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.4g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal7.4g8.2g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839