Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 6.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.5g14kcal1g0g1.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g6.8g7.5kcal0.2g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g50kcal2.6g0.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko36g25kcal1.3g0.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.7g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891